Condities

 • Image  De ganzenfanfare is een zelfstandig functionerende act. We nemen zelf hekjes, stro, water en voer mee.
  Er zijn echter enkele dingen die we toch van de opdrachtgever moeten verlangen.

 • Het belangrijkste voor onze ganzen is dat de ondergrond waar we overheen marcheren niet glad is dit om uitglijden en in spagaat schieten te voorkomen.
  Marmeren vloeren, linoleum vloeren, gladde tegel vloeren en vloeren van gecoat beton zijn uit den boze. Aangezien de ganzen geen schoenen dragen is het een voorwaarde dat er geen glas scherven of puinafval op de route ligt. We hebben liever geen bloed aan hun vliezen.


 • Drukte onderweg? De hoeveelheid mensen en dieren aan de kant maakt ons niet uit, de ganzen kunnen goed tegen lawaai en drukte mocht het echter uit de hand lopen door bv. Alcohol, vuurwerk, baldadigheid etc. dan beslissen de begeleiders van de ganzenfanfare altijd ten gunste van het welzijn van de ganzen.

  Image
 • Image

  Als we pauze hebben tussendoor zouden we graag een ruimte hebben van tenminste 4,5 x 4,5 meter als rustplaats voor de ganzen (indien mogelijk liefst een grasveldje). De plaats mag zich op het parcours bevinden zodat het publiek ook in de pauzes van de ganzen kan genieten.
  Verder zouden we graag 2 parkeerplaatsen hebben in de buurt van de ganzen voor onze Camper (tevens onze kleedruimte) en de trailer van de ganzen.